Historie
Klassisk bistro køkken i historiske lokaler

Fra bankekød til kaviar

I vores barndomshjem fyldte maden meget uanset om det var frikadeller, sol over Gudhjem eller finere fransk madlavning.

Det lagde grunden til den madglæde, der har forfulgt os resten af livet. Dén vil vi forsøge at give lidt videre på vores restaurant. Kodeordene for os er hjemlighed, hygge og personlighed. Det skal ikke være finere end alle kan være med. Hvad vil vi servere? Alt det vi elsker selv.

Fra bankekød til kaviar.
Dybest set vil vi gerne prøve at skabe en restaurant, hvor vi selv ville have lyst til at komme og spise. Et sted med gedigen mad og god stemning - mere end et udtryk for den seneste restaurant-trend. Det er der andre, der er meget skarpere til end os. Vi vil bare prøve at få sovsen til at smage, som vi selv bedst kan lide den.

Vi glæder os til at se, om I også kan…!

Åbningstider:
Café & Bar ‘Spisekøkkenet’
Frokost: Alle dage kl. 12.00-15.30
Aften: Alle dage fra kl. 17.30

Restaurant ‘Spisestuen’
Mandag – lørdag fra kl. 17.30

Se vores menukort her.

Køkkenets åbningstider:
Søndag til torsdag:
12.00–15.30 og 17.00–21.30

Fredag og lørdag:
12.00–15.30 og 17.00–21.30

Se vores menukort her.

Køkkenets åbningstider:
Frokost kl. 11.30-15.30
Aften fra kl. 17.00

Brunch: lørdag og søndag
fra kl. 10.00-12.30

Se vores menukort her.

Dining Week 2019
Fra d. 10.-17. februar deltager vi i Dining Week 2019, hvor vi serverer en lækker 3-retters menu til både frokost og aften. Du kan reservere bord her.

Køkkenets åbningstider:
Frokost kl. 11.30-15.30
Aften fra kl. 17.00

Brunch: lørdag og søndag
fra kl. 10.00-12.30

Se vores menukort her.

Price's Diner

Bookinginformation